Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Pacel galvu, latvieti!
28.07.2009

Šis uzmudinājums domāts visiem tiem latviešiem, kas vīlušies valdošās elites nodevīgajos centienos, akli pakļaujoties rietumu lielvalstu spiedienam integrēt latviešu tautā ar nepārprotamo rusifikācijas nolūku Latvijas teritorijā ieplūdināto krievvalodīgo migrantu barus. Mums jau pārpārēm pietiek ar tiem saviem krievvalodīgajiem pilsoņiem, kuŗi nebūt nav lojāli Latvijas valstij un solidārizējas ar šurp iesūtītajiem klaidoņiem.

Bet ko mēs tanī pašā laikā darām? Klusītiņām noklausāmies, kā tie tur, augšā, ķīvējas. Tāda politika ne pie kā prātīga nevedīs. Mūsu svētākais pienākums ir darboties. Ja viņi var visādi demonstrēt un piketēt – kāpēc mēs to nevaram? Katrs no mums diendienā var tiem krievvalodīgajiem atgādināt, ka viņu dienas Latvijā ir skaitītas – tiem agri vai vēlu jālasās no Latvijas laukā, jo viņi šurp atbraukuši prettiesiskā ceļā. Viņiem jāzina, ka pastāv tāds repatriācijas birojs, kur tie var pieteikties, lai likumīgā kārtā noformētu savu atgriešanos etniskajā dzimtenē. Ar viņiem jārunā tikai un vienīgi latviešu valodā – īstam latvietim nav jāpazemojas un nav jārunā valodā, ko mums jau kopš deviņpadsmitā gadsimta sāka uzspiest Krievijas valdība. Lai viņi nežēlojas par kaut kādiem viņu cilvēktiesību pārkāpumiem. Viņi bija pirmie, kas pārkāpa mūsu cilvēktiesības un to vēl šodien turpina darīt.

Mēs nedrīkstam klusēt, ka pienācis pēdējais laiks sākt plašu dekolonizācijas procesu! Ar vārdu DEKOLONIZĀCIJA sirdī katram īstenam latvietim rītos jāceļas un vakaros jāliekas gulēt, pat sapņos tam ir jārādās. Okupācijas murgs mūs tikmēr vajās, kamēr nebūsim tikuši no viņa vaļā. Lai neviens nemēģina mums iestāstīt, ka mums tie salašņu bari saimnieciski izdevīgi vai vajadzīgi, kā to dažkārt apgalvo gudri «ekonomisti». Tie, kas ir ekonomiski aktīvi, pārsvarā nodarbojas ar starpniecību, pārpirkšanu, spekulāciju, krāpšanu, spirta un cigarešu kontrabandu, banku biznesu, ēnu ekonomiku, prostitūciju, narkobiznesu, reketu un citādām tumšām lietām. Viņi iefiltrējušies visur tur, kur var kaut ko ātri nopelnīt un tad žigli pazust. Tādi darboņi veselīgā ekonomiskā sistēmā nebūt nav nepieciešami. Veselīgā ekonomikā ir nepieciešama ražošana, darba vietu radīšana, kārtīga darba līgumu pildīšana, kārtīga sociālā un ienākumu nodokļu nomaksāšana.

Bet otrā klaidoņu daļa ir tie, kas šurp iebrauca kā viesstrādnieku piederīgie un šodien valstij ir tikai nevajadzīgs pensionāru un pabalsta meklētāju slogs. Tāda ir reālā situācija, un par to mēs klusēt nedrīkstam.

Latvijai obligāti jāatbrīvojas no kolonistiem un sabiedrības traniem!

Aleksandrs Frīdrichs Neilands


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Dailis, Herberts, Umberts
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».